Zadovoljstvo na radnom mjestu

Modeli stolica za firme:

Svi modeli
 • Stolica

  SpinaliS APOLLO

  dodatno podstavljeno sjedalo
  920,00€ – 1.245,00€
 • Stolica

  SpinaliS HACKER

  optimalna podrška, prozračna
  890,00€ – 1.229,00€
 • Stolica

  SpinaliS NAVIGATOR

  idealan izbor za više korisnike
  999,00€ – 1.324,00€
 • Stolica

  SpinaliS SPIDER

  pravi poticaj za posao
  1.280,00€ – 1.580,00€
 • Stolica

  SpinaliS ERGONOMIC

  lako prilagodljiv
  670,00€ – 699,00€

  Ulaganje u zdravlje

  Istraživanje je pokazalo da čak 85% odraslih barem jednom u životu ima bolove u križima, što je drugi najveći razlog odsutnosti s posla.

  Uzroci bolovanja u tvrtkama
  Študija Eurostata iz 2013. godine o radnicima u EU pokazala je da su mišićno-koštani poremećaji, poput bolova u leđima, uzrok čak 60% bolovanja. To znači da preventivne mjere protiv problema s leđima mogu dovesti do 60% veće učinkovitosti. Opremite svoje radno mjesto i radna mjesta suradnika stolcima SpinaliS. Smanjit ćete bolovanje istovremeno povećavajući učinkovitost i zadovoljstvo zaposlenika.
  Većinu posla radimo sjedeći. Sjedimo u prisilnom držanju najmanje osam sati. Nakon posla sjedamo u auto, iza računala i na kauču. Sve to dodaje gotovo 15 sati sjedenja u neugodnim položajima.

  SpinaliS - za zdravlje na radnom mjestu

  Kada dugo sjedimo na normalnom stolcu, na kraju zaboravimo na pravilno držanje i počinjemo savijati kralježnicu, što može dovesti do pretjeranog pritiska na pojedine kralježake i bolove u leđima. Oponašajući sjedenje na lopti, uredski stolac SpinaliS potiče pravilno sjedenje bez napora, što olakšava našu kralježnicu i poboljšava cirkulaciju krvi, dok istovremeno pruža vrhunsku ergonomsku potporu za opuštanje dok sjedite.
  Aktivno sjedenje jača mišiće, održava fleksibilne ligamente i izbjegava preopterećenje pojedinih dijelova kralježnice. Također poboljšava našu cirkulaciju krvi i produbljuje disanje, što pozitivno utječe na koncentraciju i produktivnost tijekom rada.
  Tek kada se osjećamo dobro i možemo raditi ono što nas ispunjava u slobodno vrijeme, bez boli, to zadovoljstvo i entuzijazam možemo donijeti i na radno mjesto.
  SpinaliS može biti od velike pomoći na radnom mjestu. Maštovita i praktična dizajnerska rješenja stolaca SpinaliS osiguravaju ergonomiju vašeg poslovnog prostora i udovoljavaju vašim najvišim estetskim očekivanjima - ali ne na štetu vaše kralježnice!

  Aktivno sjedenje na SpinaliS-u

  Sjedalo koje se kreće u svim smjerovima prati svaki nagib tijela. To osigurava da kralježnica i zdjelica u svakom trenutku budu u ispravnom položaju. Održavanjem ravnoteže aktiviramo mišiće leđa i trbuha koji se na taj način jačaju i tako rasterećuju kralježnicu.
  Ublažava mišiće ramenog pojasa i u optimalnom je omjeru sa naslonom. Naslon za ruke kraći je od ostalih uredskih stolica, što vam omogućuje da stolicu pomaknete bliže stolu.
  Lumbalna potpora omogućuje vam rasterećenje mišića i održavanje kralježnice u ispravnom položaju

  Posljedice (fiksnog, lošeg) sjedenja

  Opremite svoj ured stolcima SpinaliS

  Za smanjenje bolovanja, povećanu učinkovitost i zadovoljstvo svojih zaposlenih.

  Opremite svojo pisarno s stoli SpinaliS

  Što kažu o SpinaliS stolicama
  Ovaj stolac preporučujem pacijentima s bolovima u križima i ljudima koji puno sjede.
  Unatoč činjenici da sam 122 sata neprekidno sjedio na SpinaliS-u i da se nije puno kretalo izvan studija, ovaj sam put preživio bez bolova u leđima.
  SpinaliS su mi preporučili prijatelji, ali kad sam ga vidjela sa svojim fizioterapeutom, htjela sam ga i isprobati i nakon što sam nekoliko puta sjedila na

  Ergonomski oblik

  Za sjedenje bez boli

  Lokalna proizvodnja

  Vrhunski materijali

  Medicinsko pomagalo

  S međunarodnim nagradama

  100 000 korisnika

  S vama od 1999 godine

  Besplatno probno razdoblje u vašem uredu
  Odaberite najprikladniji stolac za vas i vaše suradnike. Besplatno ćemo ga donijeti u vaš poslovni prostor, gdje ćete ga imati priliku testirati. Da biste si olakšali izbor, razgovarajte s našim stručnjacima o prednostima sjedenja na stolici SpinaliS i osigurajte najbolje iskustvo aktivnog sjedenja.