Aktivno sjedenje

Uredski stolac SpinaliS jedini je stolac koja pruža udobnost modernog uredskog stolac, oponašajući istovremeno aktivno sjedenje na terapijskoj lopti, što liječnici i terapeuti preporučuju kao najbolji pribor za zdravo sjedenje.

Sjedeći na stolcu SpinaliS, vaši su mišići cijelo vrijeme aktivni, a da na to ne morate posebno paziti.

Što je aktivno sjedenje

Aktivno sjedenje aktivira mišiće leđa i trbuha. U pravilu je to potrebno za stolce s pomičnim sjedalom. Korisnik mora aktivirati mišiće kako bi održao stabilnost, inače može pasti sa sjedala. Terapijska lopta najtipičniji je primjer sjedenja, u kojem smo zbog svoje pokretljivosti prisiljeni na pravilno držanje uspravne kralježnice. Takvo sjedenje potiče stalnu aktivnost i jača mišiće leđa i trbuha. To ublažava intervertebralne diskove, uklanja bolove u leđima i povećava fizičku spremnost

Uredski stolci - terapijska lopta - Spinalis

Kralježnica se lomi u donjem dijelu leđa sa svakim nagibom tijela, što dovodi do ozljeda i bolova.
Sjedenje na SpinaliSu oponaša sjedenje na terapijskoj lopti.
Zbog fleksibilnog sjedala koje prati nagib tijela, kralježnica je cijelo vrijeme u ispravnom položaju.
Besplatno probno razdoblje kod kuće
Želimo da odaberete najprikladniji stolac za vas. Donosimo ga u vaš dom potpuno besplatno, gdje ga testirate tjedan dana. Razgovarajte s našim stručnjacima o prednostima i važnim značajkama SpinaliS stolica za optimalno iskustvo aktivnog sjedenja kod kuće.
Što kažu o SpinaliS stolicama
Ovaj stolac preporučujem pacijentima s bolovima u križima i ljudima koji puno sjede.
Unatoč činjenici da sam 122 sata neprekidno sjedio na SpinaliS-u i da se nije puno kretalo izvan studija, ovaj sam put preživio bez bolova u leđima.
SpinaliS su mi preporučili prijatelji, ali kad sam ga vidjela sa svojim fizioterapeutom, htjela sam ga i isprobati i nakon što sam nekoliko puta sjedila na

Prebacite se na SpinaliS

Ergonomska rješenja za svaku kralježnicu.