ZDRAVO SJEDENJE za zdrava leđa!

Uredska stolac SpinaliS jedini je stolac koja pruža udobnost modernog uredskog stolac, oponašajući istovremeno aktivno sjedenje na terapijskoj lopti, što liječnici i terapeuti preporučuju kao najbolji pribor za zdravo sjedenje. Sjedeći na stolcu SpinaliS, vaši su mišići cijelo vrijeme aktivni, a da na to ne morate posebno paziti.

Alternativa terapijskoj lopti - SpinaliS stolica

Pasivno sjedenje na radnom stolcu s fiksnim sjedištem dovodi do pojava boli u leđima kao rezultat neravnomjernih pritisaka na kralježničke diskove. Kralježnički stup “puca” u donjem dijelu leđa pri svakom nagibu tijela u stranu. Dolazi do bolova u leđima.
Fizioterapeuti duže vrijeme preporučuju ortopedsku loptu za kratkotrajno sjedenje osobama koje pate od bolova u leđima. Lopta “tjera” tijelo da bude u pravilnom položaju. Na taj se način jačaju leđni i trbušni mišići. Aktivno sjedenje na SpinaliS stolcu imitira sjedenje na terapeutskoj lopti.
Radi pokretljivog sjedišta, koji slijedi nagibu tijela, kralježnica je cijelo vrijeme u ispravnom položaju i sa tim jačamo i poboljšavamo mišićni tonus leđa što je temelj za zdrava leđa. SpinaliS stolac štiti naše zdravlje.
Pokreni video

Zašto uredski stolci SpinaliS?

Sjedeći na stolcu SpinaliS, vaši su mišići cijelo vrijeme aktivni, a da na to ne morate posebno paziti.

Aktivno sjedenje

Aktivno sjedenje aktivira mišiće leđa i trbuha. U pravilu je to potrebno za stolce s pomičnim sjedalom. Korisnik mora aktivirati mišiće kako bi održao stabilnost, inače može pasti sa sjedala.
Što kažu o SpinaliS stolicama
Ovaj stolac preporučujem pacijentima s bolovima u križima i ljudima koji puno sjede.
Unatoč činjenici da sam 122 sata neprekidno sjedio na SpinaliS-u i da se nije puno kretalo izvan studija, ovaj sam put preživio bez bolova u leđima.
SpinaliS su mi preporučili prijatelji, ali kad sam ga vidjela sa svojim fizioterapeutom, htjela sam ga i isprobati i nakon što sam nekoliko puta sjedila na

AKTIVNO SJEDENJE NA SPINALIS STOLICAMA

Upoznajte
SpinaliS modele