3-5 dana besplatno testiranje SpinaliS-a
Plaćanje na rate: 12 RATA (Diners, ZABA, RBA 6 rata)
Show Room SpinaliS - Ilica 191D, Zagreb

Pravne napomene

Obavijest o zaštiti privatnosti i osobnih podataka

Partnerstvo temeljeno na povjerenju.

Tvrtka Ergonomija d.o.o. sa sjedištem na adresi Ilica 191 D u Zagrebu je generalni zastupnik za uredske stolice SpinaliS na cijeli zemlji Hrvatske.

Ovom Obaviješću o zaštiti privatnosti i osobnih podataka informiramo te o tome kako prikupljamo i koristimo tvoje osobne podatke te kome ih otkrivamo i kako im možeš pristupiti, promijeniti ih ili ukloniti.

 
Tvrtka Ergonomija d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ergonomija d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zdrave stolice SpinaliS zahvaljujući tebi

Kako bi kolektiv SpinaliS bili bolji, potrebna nam je tvoja pomoć. Možeš nam pomoći tako da nam u tu svrhu daš različite podatke kako bi centar zdravog sjedenja SpinaliS bila bolja i tebi i drugima. U nastavku ćeš pronaći objašnjenje zašto trebamo tvoje podatke kao i informacije o tome kako do njih dolazimo i kako ih koristimo.

U ovoj Obavijesti o zaštiti privatnosti i osobnih podataka „osobni podaci“ označavaju bilo koje tvoje podatke, primjerice, ime, adresu, adresu e-pošte, broj telefona itd. Ergonomija d.o.o. franšizor za SpinaliS prikuplja, koristi, obrađuje i prosljeđuje osobne podatke u skladu s važećim propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka.

Zašto prikupljamo tvoje osobne podatke

Katalog SpinaliS stolica

Ako zatražiš da ti pošaljemo SpinaliS katalog, trebat ćemo tvoje ime i adresu. Trebat će nam i tvoj broj telefona kao i adresa e-pošte u slučaju poteškoća s dostavom kataloga. Možeš nam dati i druge podatke poput podataka o proizvodima koji te zanimaju ili o tvom stilu života. Zašto tražimo te dodatne podatke? Ti nam podaci pomažu naučiti o ljudima koji kupuju u zdravoj kući SpinaliS kako bismo svoje proizvode i internetsku stranicu prilagoditi upravo njima. Naravno, ti odabireš hoćeš li nam ih dati ili ne.

Služba za kupce

Kako bi ti naš zaposlenik Službe za kupce mogao odgovoriti na pitanja, trebaju nam tvoji osobni podaci poput tvog imena, adrese i broja telefona. Ove se informacije koriste kako bismo na tvoja pitanja odgovorili što bolje i potpunije.

Posebne ponude, akcije,

Kad se registriraš ili iskoristiš SpinaliS posebne ponude, akcije, zatražit ćemo tvoje osobne podatke kako bismo mogli zabilježiti uspjeh naših akcija za buduće ponude. Takve ćeš podatke dati i prilikom ispunjavanja garancije proizvoda koji je kupljen.

Bez obzira na to zbog čega prikupljamo tvoje osobne podatke, obećavamo da ćemo ih koristiti na način opisan u ovoj Obavijesti o zaštiti privatnosti i osobnih podataka. Kad nam daš osobne podatke, pristaješ na to da ih obradimo na jedan ili više načina opisanih u ovoj Obavijesti o zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

Marketing

Kad nam daš neke osobne podatke, time nam daješ i dopuštenje da te kontaktiramo u marketinške svrhe koje mogu uključivati pisma, telefonske pozive, SMS-ove ili e-poštu.

Pobrinut ćemo se da ti šaljemo poruke koje mislimo da će te zanimati, primjerice, datume rasprodaja u našoj robnoj kući ili na našim internetskim stranicama, detalje o posebnim ponudama ili informacije o novim proizvodima i/ili uslugama. Ako ne želiš da tvoje podatke koristimo u te svrhe, možeš bilo kad promijeniti postavke svoga „Profila“ ili otkazati pretplatu na te obavijesti prateći poveznicu na dnu e-poruke koju ti pošaljemo.

Spremanje i ažuriranje tvojih podataka

Ako želiš da ažuriramo tvoje osobne podatke, da ti više ne šaljemo obavijesti ili imaš pitanja o Obavijesti o zaštiti privatnosti i osobnih podataka, svakako nas kontaktiraj.

Piši nam na:
Ergonomija d.o.o.
Ilica 191 D
10000 Zagreb

Tel: 01 410 16 19

Mail:zagreb@spinalis.org

Odgovorit ćemo ti u najkraćem mogućem roku.

Povremeno možda izmijenimo ovu Obavijest o zaštiti privatnosti i osobnih podataka pa ti predlažemo da je redovito pregledavaš na našoj internetskoj stranici kako bi znao/la za izmjene.

Odaberite opis polja
 • Slika
 • Cijena
 • Stock
 • Availability
 • Kratek opis
 • Opis
 • Tkanina i boja
 • Tkanina
 • Velikost naslovnjala
 • Dimenzije naslona
 • Trenje
 • Težina
 • Dimenzija stola
 • Pakiranje kartona
Proizvode primjeri ×
Let's Compare! Continue shopping

BESPLATNO SAVJETOVANJE

Pošaljite nam svoja pitanja i naši savjetnici će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Slanjem ispunjenog obrasca slažete se s uvjetima privatnosti. Obećajemo da ćemo vaše podatke čuvati sigurnima i nećemo ih dijeliti s trećim stranama.
Prenesite besplatni
e-katalog i priručnik s vježbama za zdrava leđa.

Slanjem ispunjenog obrasca slažete se s uvjetima privatnosti. Obećajemo da ćemo vaše podatke čuvati sigurnima i nećemo ih dijeliti s trećim stranama.