Dostava i plaćanje

Načini plaćanja

Plaćanje predračunom (izravna bankovna transakcija):
Nakon što ispunite i pošaljete internetsku narudžbu, u roku od nekoliko dana poslat ćemo vam predračun s približnim vremenom isporuke. Nakon primitka uplate na naš račun, pripremit ćemo naručene artikle u dogovorenom roku i o tome vas obavijestiti te dogovoriti naplatu odn. dostaviti.

Plaćanje pouzećem u gotovini:

 1. Jednokratno prilikom preuzimanja proizvoda
 2. Maksimalna vrijednost narudžbe 2.000 €.

Ako na blagajni webshopa izaberete plaćanje pouzećem, proizvode i troškove isporuke platit ćete dostavnoj službi u gotovini prilikom preuzimanja robe. Maksimalna vrijednost narudžbe kod plaćanja pouzećem je 2.000 €.

Bankovna uplata po ponudi

 1. Jednokratno
 2. Plaćanje po ponudi (ponuda vrijedi sedam dana)

Ako izaberete bankovnu uplatu kao način plaćanja, proizvode i troškove isporuke plaćate na naš bankovni račun po ponudi koju ćete zaprimiti nakon što potvrdite narudžbu. Robu ćemo pripremiti za isporuku nakon što su sredstva vidljiva na našem računu. Ponuda vrijedi sedam dana.

Online plaćanje kreditnim ili debitnim karticama

 • Jednokratno ili obročno
 • Zaštićeno najvišim sigurnosnim standardima

Jednokratno online plaćanje

 • Visa
 • MasterCard
 • AmericanExpress
 • Diners
 • Discover
 • Premium Visa

Obročno online plaćanje

Diners Club International
2 do 12 rata bez kamata i naknada uz minimalni iznos od 70 €.

PBZ Card
2 do 12 rata bez kamata i naknada uz minimalni iznos od 40 €, karticama:

 • Maestro
 • Visa Inspire
 • Premium Visa

Zagrebačka banka
2 do 12 rata bez kamata i naknada uz minimalni iznos od 70 €, karticama:

 • MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum
 • Visa Avenue Mall

Sigurnost online plaćanja

Nakon potvrde narudžbe na blagajni BAUHAUS.HR Webshopa bit ćete preusmjereni na stranice vanjskog davatelja usluge online naplate gdje unosite podatke o bankovnim karticama i broju rata. Davatelj usluge je Web Studio d.o.o., Ćićarijska 10, HR-51000 Rijeka, a platforma je “WSpay™ WSpayForm”. Prenosimo njihovu izjavu o unosu i prijenosu osobnih podataka: Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Online naplata

Nakon potvrde plaćanja na WsPay usluzi, kompletiranje transakcije tj. naplata se vrši odmah po Vašoj potvrdi plaćanja. Račun izdajemo nakon obrade narudžbe i pripreme proizvoda za isporuku, što je i trenutak zaključenja kupoprodajnog ugovora.

Ako neki proizvod, unatoč pažljivom planiranju i organizaciji, nismo u mogućnosti isporučiti ili iz nekog drugog razloga ne dođe do zaključenja kupoprodajnog ugovora i isporuke, iznos koji smo naplatili do trenutka otkazivanja narudžbe bit će vraćen na isti način.

Dostava

Vaš SpinaliS vam brezplačno dostavimo po celi Sloveniji med 8 in 15 uro. Stole dostavimo delno sestavljene, enostavno ga sestavite v nekaj minutah.

Naši partnerji pri dostavi so GLS ali Pošta Slovenje. Pridržujemo s pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

Običajen rok dobave je od 5 do 7 dni od prejema nakazila po predračunu ali plačila računa. Podjetje Ham d.o.o. si pridržuje pravico za podaljšanje dobavnega roka v primeru prezasedenosti proizvodnih kapacitet.