3-5 dana besplatno testiranje SpinaliS-a
Plaćanje na rate: 12 RATA (Diners, ZABA, RBA 6 rata)
Show Room SpinaliS - Ilica 191D, Zagreb

14 travnja, 2021

Za aktivan život

Vitalnost i dobrobit tijela dolazi iz ravnoteže. Kada samo prava aktivnost i pravi odmor. Svatko tko je toga svjestan na dobrom je putu da svom tijelu pruži najbolju moguću njegu. Ergonomski i estetski savršene stolice SpinaliS omogućuju upravo takvu mješavinu aktivnog i pasivnog, jer održavaju tjelesnu aktivnost i ispravan položaj kralježnice i zdjelice unatoč sjedenju. Dakle, ako živite aktivno, i dalje aktivno sjedite.

Danas je većina poslova neaktivna. Sjedimo u prisilnom položaju najmanje 8 radnih sati, a kada dodamo vrijeme u automobilu, iza kućnog računala i na kauču, dobijemo gotovo 15 sati pasivnog sjedenja u neprikladnom položaju, gdje kralježnica “pukne “u donjem dijelu leđa sa svakim nagibom. Neravnomjeran pritisak na diskove dovodi do niza neugodnih i dugotrajnih posljedica, poput bolova u leđima, donjem dijelu leđa i ramenog pojasa, razdražljivosti, malaksalosti, smanjenoj produktivnosti i umoru.

Važan preventivni čimbenik u smanjenju problema s kralježnicom je aktivno sjedenje koje pokreće mišiće leđa i trbuha. Najtipičniji primjer sjedala u kojem smo zbog fleksibilnog sjedala prisiljeni držati ispravno držanje uspravne kralježnice je terapeutska lopta koju u medicini već dugo preporučuju svi s oštećenjem kralježnice. No, budući da ovo nije najpraktičnije i najprikladnije za radni ured, Tomaž Ham je prije dvadeset godina počeo izrađivati ​​stolicu koja bi oponašala sjedenje na lopti i pratila nagib tijela te fleksibilnim sjedalom jačala mišiće. Rođena je marka SpinaliS koja je ostala sinonim za aktivno sjedenje i život.

Danas inovativna obitelj stolica već uključuje jedanaest ergonomskih i estetskih proizvoda koji se mogu pohvaliti brojnim nagradama, certifikatima, pa čak i titulom medicinskog proizvoda. Stolicu koja obnavlja zdravlje već su prepoznale mnoge slovenske i strane tvrtke koje brinu o dobrobiti svojih zaposlenika, ali budući da je trenutno važan ključni aspekt rada od kuće, važno je razmotriti i aktivno sjedenje u kući okoliš. A kako se isplati ulagati u kvalitetan madrac, vrijedi uložiti i u kvalitetnu stolicu, jer barem trećinu dana sjedimo ispred računala, za radnim stolom, dok učimo ili se bavimo hobijima. I ne samo to, patentirana stolica SpinaliS, koja je pronašla preko sto tisuća zadovoljnih korisnika, ispada kao pravi dizajnerski komad koji svojim modernim dizajnom i vrhunskim izgledom uljepšava svaki ormar ili životni prostor. Na štetu mnogih materijala i boja, odmah će postati produžetak vaše osobnosti i dio vašeg doma i svakodnevnog života.

Budući da svaki pojedinac ima svoje želje i potrebe, marka SpinaliS osmislila je širok izbor udobnih i modernih modela koji dijele istu funkciju – aktivno sjedenje, jer znaju da ljudi žele aktivno živjeti i održavati kondiciju. Koji proizvod najbolje odgovara vašoj visini i figuri možete isprobati u izložbenom salonu SpinaliS, a stolce SpinaliS također možete isprobati besplatno na svom radnom mjestu ili kod kuće. Iskusni stručnjak isporučit će stolicu koja vas zanima kako biste bili sigurni da je vaš izbor zaista najbolji za vas.

ZDRAVO SJEDENJE za zdrava leđa!

 • SpinaliS stolac riješava VAŠ PROBLEM s bolovima u leđima. Javite nam se ODMAH,
 • 3-5 dana besplatno testiranje SpinaliS-a,
 • Vama na usluzi već 15 godina, dobitnik međunarodnih nagrada,
 • 100% SIGURNA KUPOVINA (ako Vam SpinaliS nije zadovoljio očekivanja, vraćamo cijelu kupovnu cijenu stolca, DOSTAVA BESPLATNA!
 • 1Plaćanje na rate: 12 RATA (Diners, ZABA, RBA 6 rata

Showroom

Ilica 191 D10000 Zagreb
Radno vrijeme salona:
Ponedjeljak-četvrtak od 9.00-17.00
Petak od 9.00- 14.00
Subota, nedjelja zatvoreno

*Možemo se dogovoriti, za termin izven radnog vremena

Kontakt

Vezani postovi
Odaberite opis polja
 • Slika
 • Cijena
 • Stock
 • Availability
 • Kratek opis
 • Opis
 • Attributes
 • Tkanina, Velikost sedeža, Mere naslonjala, Dovoljena obremenitev, Teža, Dimenzije stola (širina x globina x višina), Pakiranje (mere kartona)
Proizvode primjeri ×
Let's Compare! Continue shopping

BESPLATNO SAVJETOVANJE

Pošaljite nam svoja pitanja i naši savjetnici će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Slanjem ispunjenog obrasca slažete se s uvjetima privatnosti. Obećajemo da ćemo vaše podatke čuvati sigurnima i nećemo ih dijeliti s trećim stranama.
Prenesite besplatni
e-katalog i priručnik s vježbama za zdrava leđa.

Slanjem ispunjenog obrasca slažete se s uvjetima privatnosti. Obećajemo da ćemo vaše podatke čuvati sigurnima i nećemo ih dijeliti s trećim stranama.