3-5 dana besplatno testiranje SpinaliS-a
Plaćanje na rate: 12 RATA (Diners, ZABA, RBA 6 rata)
Show Room SpinaliS - Ilica 191D, Zagreb

25 ožujka, 2021

Zdravoj kralježnici s uredskim stolcem SpinaliS

Nije tajna da je mirno sjedenje vrlo štetno za zdravlje naše kralježnice. Naše je držanje tijela gotovo uvijek u neprirodnom položaju na standardnim uredskim stolicama. To nije slučaj sa uredskom stolicom SpinaliS.

Stručnjaci neprestano upozoravaju na opasnosti dugotrajnog sjedenja tijekom rada. Preporučuju višestruke pauze tijekom kojih bi se trebali istegnuti uz pomoć terapijske kugle i rasteretiti kralježnicu. Većina proizvođača sada uredske stolice oprema dodatnom potporom za lumbalnu kralježnicu, što nije pouzdano rješenje. Uredska stolica SpinaliS jedina je stolica koja nudi udobnost i estetiku moderne uredske stolice, oponašajući pritom aktivno sjedenje na terapijskoj lopti.

Vježbajte mišiće dok sjedite

Jeste li ikad primijetili mlađeg kolegu na poslu i upozorili ga na opasnosti od nepravilnog, zatvorenog držanja? Tada ste sigurno čuli sve moguće odgovore: “Još sam mlad i snažan” i slično. Mnogi nisu svjesni činjenice da dugotrajno sjedenje u pogrešnom položaju može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema s kralježnicom, mišićima i zglobovima. Dobra vijest je da aktivno sjedenje može spriječiti probleme.

Aktivno sjedenje aktivira mišiće leđa i trbuha, što osigurava uredska stolica SpinaliS s pomičnim sjedalom. Mišiće aktivirate svaki put kad lovite ravnotežu dok sjedite. Ovo oponaša aktivno sjedenje na terapijskoj lopti, na kojoj smo zbog pokretljivosti lopte prisiljeni u ispravno držanje uspravne kralježnice. Zašto onda ne bismo sjeli na kuglu za terapiju? Nažalost, loptice nemaju nikakav oslonac za leđa, što dovodi do umora i, u ekstremnim slučajevima, ozljeda tijekom višesatnog sjedenja.

Uredske stolice SpinaliS potiču vas da uhvatite ravnotežu, jer ovo jača mišiće leđa i trbuha, a istovremeno rasterećuje intervertebralne diskove. Sve stolice imaju ergonomski prilagođenu potporu za leđa i lumbalnu kralježnicu. Nakon rada na uredskoj stolici SpinaliS, nesvjesno ćete istovremeno odraditi trening za svoje pospane mišiće. Također je idealan za posao i školu od kuće.

Kako odabrati pravu?

Svi modeli uredskih stolica SpinaliS imaju pomična sjedala za aktivno sjedenje i potpuno su jednaki u zdravstvenoj zaštiti. Na vama je koje sjedalo i naslon odgovaraju vašem tijelu. Bez brige, SpinaliS je pripremio široku paletu stolica za svaku kralježnicu. Imate i besplatno probno razdoblje gdje se uredska stolica donosi besplatno u vaše prostorije kako biste bili sigurni u oblik i prikladnost određenog modela stolice. U slučaju da vam uredska stolica SpinaliS i aktivno sjedenje ne odgovaraju, možete ih vratiti u roku od 30 dana i dobiti puni povrat novca.

Nemojte se plašiti ako vam treba dugo vremena da se naviknete na aktivno sjedenje u stolici SpinaliS. U početku ćete se osjećati neobično jer ste navikli na uobičajena fiksna sjedala. Prema SpinaliS-u, čak trećina korisnika ima problema s ravnotežom u prva dva tjedna, a neki imaju i bolove u mišićima. Ovo je dobar znak da ste ponovno aktivirali mišiće nakon dugog odmora. JAZMP (Javna agencija Republike Slovenije za lijekove i medicinske proizvode) registrirao je stolice SpinaliS kao medicinski proizvod. Brojne studije pokazale su da aktivno sjedenje aktivira mišiće i sprječava pogrešne pokrete, koji su najčešći uzrok deformacija i bolova.

Uredske stolci SpinaliS odgovorne su za svjetski rekord u sjedenju, čak 122 sata bez boli i nelagode. I vi zaslužujete provesti radni dan bez bolova u leđima.

ZDRAVO SJEDENJE za zdrava leđa!

 • SpinaliS stolac riješava VAŠ PROBLEM s bolovima u leđima. Javite nam se ODMAH,
 • 3-5 dana besplatno testiranje SpinaliS-a,
 • Vama na usluzi već 15 godina, dobitnik međunarodnih nagrada,
 • 100% SIGURNA KUPOVINA (ako Vam SpinaliS nije zadovoljio očekivanja, vraćamo cijelu kupovnu cijenu stolca, DOSTAVA BESPLATNA!
 • 1Plaćanje na rate: 12 RATA (Diners, ZABA, RBA 6 rata

Showroom

Ilica 191 D10000 Zagreb
Radno vrijeme salona:
Ponedjeljak-četvrtak od 9.00-17.00
Petak od 9.00- 14.00
Subota, nedjelja zatvoreno

*Možemo se dogovoriti, za termin izven radnog vremena

Kontakt

Vezani postovi
Odaberite opis polja
 • Slika
 • Cijena
 • Stock
 • Availability
 • Kratek opis
 • Opis
 • Attributes
 • Tkanina, Velikost sedeža, Mere naslonjala, Dovoljena obremenitev, Teža, Dimenzije stola (širina x globina x višina), Pakiranje (mere kartona)
Proizvode primjeri ×
Let's Compare! Continue shopping

BESPLATNO SAVJETOVANJE

Pošaljite nam svoja pitanja i naši savjetnici će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Slanjem ispunjenog obrasca slažete se s uvjetima privatnosti. Obećajemo da ćemo vaše podatke čuvati sigurnima i nećemo ih dijeliti s trećim stranama.
Prenesite besplatni
e-katalog i priručnik s vježbama za zdrava leđa.

Slanjem ispunjenog obrasca slažete se s uvjetima privatnosti. Obećajemo da ćemo vaše podatke čuvati sigurnima i nećemo ih dijeliti s trećim stranama.